Rødvins chokolade

Remedier og stikord

Der skal bruges 1 del bacon til 2 del løg.

Timian + laurbær+ peber efter behov

Ca. ½ til 1 dl rødvinen pr. person

Ca. 1½ dl fond pr person.

Ca. 5 gram mørk chokolade pr person

Hindbæreddike efter behov.

 

Fremgangsmåde:

Sauter bacon og skalotte løg i en gryde, sammen med timian, laurbær blade og sort peber i en gryde.

Tilsæt rødvinen og reducerer til det halve.

Tilsæt mørk hønse, vagtel, dyre, gris el kalve fond, og kog ind til sirup/glace.

Passere saucen og smag til.

Tilsæt hindbæreddike, ta gryden af varmen og pisk revet chokolade i saucen.

Bliver saucen grynet, sigtes den igen.

Til sidst smages til, og serveres.

 

13.08.17

Galleri

Lidt billeder af vores dejlige hus... more

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune