Langtidsstegt kalve filet

Langtidsstegt kalve filet med timian sauce og pommes fondant, hertil orange glaseret gulerødder.

Til 4 personer

600g – 700g kalvefilet
ca. 1 dl. Mørk kalve glace
lidt smør
hvidløg, timian, rosmarin, olie
4 alm. Kartofler
1 dl appelsinsaft el. appelsin juice
2 gulerødder

 
Brun kalvefileten på en pande, og sæt i ovn ved 100 grader til den har en kærne temperatur på 53-54 grader. Lad den trække 5 min inden den skæres ud og serveres.

Varm kalve glacen op og montere med smør, smag til med masser af timian.

Skær feks kartoflerne ud i firkanter brun dem af på en pande. Læg dem i et ovnfast fad og kom krydderurter, havsalt, lidt olie, peber og knust hvidløg på, sæt kartoflerne i ovnen ved 180 grader til de er møre, vend dem gerne ofte så de bliver bagt på alle sider.

Skær gulerødderne ud i stave og kom dem i en gryde, hæld appelsinsaften over, tilsæt lidt salt og lad det koge let til gulerødderne er møre og appelsinsaften er helt væk.

Anretning

Skær kalvefileten ud i en firkant og læg nederst i venstre hjørne på tallerknen. Sæt kartoflen øver midtfor på tallerknen og gulerødderne nederst i venstre hjørne. Lave en tynd stribe med sauce rundt over de 3 stationer.

 

13.08.17

Galleri

Lidt billeder af vores dejlige hus... more

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune