Honning glaseret vagtel bryst

Forret: Til 4. Personer
Honning glaseret vagtel bryst med druer og ristede svampe samt brød cruton

1 vagtel
Lidt blandet svampe efter smag
16 stenfri vindruer
1 skive toastbrød
Lidt honning
Citron skal

Start med at skære de to bryster fra vagtlerne. (skær lårene fra også, de skal bruges i en anden ret )

Varm en pande med god olie, steg de to vagtelbryster ca. 1 minut på hver side, og kom en teske med honning på skindsiden af hver bryst. Læg dem på en lille tallerken med stanniol og lad dem trække. 

På samme pande ristes druerne let af i rest af honningen så de kommer til at ligge i en form for sauce.

På en anden pande ristes svampene sammen med lidt citron skal og lægges på en tallerken.

På svampe panden kommes en klat smør og toast brødet der er skåret i 4 passende stykker steges sprødt.

Anretning
I venstre side af tallerknen lægges druerne og ovenpå et halvt vagtelbryst i højre side af tallerknen lægges brød crutonen og ovenpå kommes svampene og citronskal.

Som sauce bruges væden der er tilbage på drue panden.

God fornøjelse…… 

 

13.08.17

Galleri

Lidt billeder af vores dejlige hus... more

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune