Gulerodskage

Ingredienser:

500 ml olie (solsikke, raps eller andet. Ikke oliven olie)
575 gr.  sukker
6     helæg
350 gr.  mel
1.5  tsk. bage pulver
1     tsk. natron
1.5  tsk. kanel
0.5  tsk. salt
1     kg. revet gulerod

________________

Fremgangsmåde:

1. Rør olie & sukker på røremaskinen indtil godt blandet.
2. Tilsæt ægene en af gangen.
3. Rør tør ingredienser indtil det er godt blandet.
4. Til sidst, rør gulerødder i.
5. Hældes i kage formen smurt med lidt smør eller olie.
6. Bage i 40 minutter.
7. Tag kagen ud af fra formen og lad den køle.
8. Smør en flødeost og flormelis blænding på toppen. Kan evt. pyntes    med gulerod julienne kogt i sukker sirup.

 

 

13.08.17

Galleri

Lidt billeder af vores dejlige hus... more

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune