Chokolademousse m/ kaffe & Mascarpone

Ingredienser til 4 personer: 
Remedier/stikord:
100g god mørk chokolade ca 60 – 65 % kakao
125 g mascarpone
2 spsk flormelis
4 spsk stærk espresso, afkølet
1½ dl piskefløde


Fremgangsmåde:
Bræk chokoladen i små stykker, og smelt den over vandbad, og køl den lidt af.

Brug håndmikser til at piske mascarpone og flormelis. Pisk derefter espresso og chokolade i.

Fløden piskes stiv og vendes i chokolade massen.

Hældes i forme, kopper el lign. 

 

 

13.08.17

Galleri

Lidt billeder af vores dejlige hus... more

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune