Abrikoskugler

Ingredienser

250 gr. abrikoser (el. figner)
150 gr. dadler
2-3 dl. kokosmel
2-3 dl. havregryn
2-3 spsk. kakao
3 spsk.  flydende honning
½ tsk. vanilje
Ca. 1 dl. vand


Figner og dadler hakkes fint og ældes med resten af ingredienserne. Konsistensen reguleres med vand. Konfektmassen skal være ret fast og sammenhængende og trilles til fingertykke pølser eller kogler. Kan trilles i kokosmel.

 

13.08.17

Galleri

Lidt billeder af vores dejlige hus... more

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune