Kold tomat suppe med rejer og agurk

Til ca. 4 pers

Ingredienser:
4 store tomater hvidt brød
1 rød peberfrugt ½ rødløg
1 citron  1 fed hvidløg
God oliven olie  basilikum
Lidt agurk  1 dl sød hvidvin
150 g. rejer

Fremgangsmåde:
Snit tomaterne i toppen og blanchere dem så de kan flås.
Kom lidt olie på peberfrugten og kom den i ovn ved 200 grader til skinnet er helt brændt, læg den så i en lille skål og kom film over, lad stå ca. 5 minutter. Herefter pilles det brændte skind af og kødet gemmes.
Kom så tomater, peberfrugt, hvidt brød uden skorpe (brødet skal tykne suppen lidt så brug så meget som du mener der skal til), hvidløg, basilikum og vin i en foodprocessor og blend suppen helt glat og smag til med salt og peber.(suppen kan sigtes men det er ikke nødvendigt).
Hak rødløget fint og kom det i suppen.
Til sidst smages suppen til med olie samt citron skal og saft.
Agurken skæres i små tern og drysses let med salt, kommes i en sigte hvor de udvander i ca. 30 min, derefter skylles de let og blandes med rejerne.
Anret suppen i et portions glas og kom rejerne og agurkerne ned oveni pynt evt. med lidt basilikum.
God fornøjelse

 

13.08.17

Galleri

Lidt billeder af vores dejlige hus... more

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune