Fredericia Kommune

I Fredericia Kommune er uddannelse og udvikling af medarbejderne i den kommunale organisation et direktionsanliggende. Uddannelsescentret er etableret for at styrke indsatsen på netop dette område, og ambitionen er høj. Uddannelsescentret ønsker at være ”Bedst, når det gælder” og er villig til at lade sig måle på denne ambition.

Uddannelsescentret, hvortil der er knyttet en række uddannelses- og udviklingskonsulenter, varetager den interne uddannelse for Fredericia Kommune – stort som småt. Udvikling, planlægning, afvikling og evaluering af uddannelse samt sparring, rådgivning og videndeling er nøgleområder i centrets servicering af kommunens medarbejdere og ledelse. Når den kommunale organisation afvikler møder og konferencer, er Uddannelsescentret  det naturlige valg.

Beliggenheden tæt på motorvejsnettet (E45/E20) gør samtidig Uddannelsescentret til stedet, der benyttes, når offentlige uddannelsesinstitutioner og private firmaer skal afvikle kursus- og mødeaktiviteter i regionen.

Gode velindrettede lokaler, en professionel stab og et køkken og kantine, hvor kvalitet og økologi er i højsædet, skaber de rammer, der er nødvendige, for at kurser, møder m.v. bliver en succes.

 www.fredericia.dk

 

 

 

20.06.17

Inspiration:

Muffins med chokolade stykker more

16.04.17

Vores nye madkoncept STREET FOOD

Masser af lækre småretter... more

05.02.17

Tillykke:

Vores kollega Ann blevet kåret som særlig brændende ildsjæl more

11.09.16

Vi skifter navn

Læs mere om det HER more

Lokaler

Troldehuset

Online Booking

Del af Fredericia Kommune